Gebruiks Voorwaarden Overeenkomst

– Een ULA in firefox (volgens gebruikers een bug, volgens de distributie een temporary annoyance) en Mozilla onderzoekt of het wel nodig is. Ze willen alleen maar zeggen: “Hey, dit is vrije software; je mag het gebruiken, het kopiĆ«ren, het verspreiden,… geniet ervan!”
– De tweede versie van Linutop verzorgt de muziek in ons programma, rechtstreeks vanuit de line-out! (foto).
linutop2 Een van de toestellen in onze reeks “kleine computers die op Linux draaien (en bijna niet te vinden zijn)”. Zoals deze, niet te koop in BelgiĆ« helaas; hij is ook niet bedoeld als eindgebruikersprodukt, maar eerder voor inbouw bv. Heeft een aparte audio uitgang achteraan (vooraan koptelefoon en micro), en een ingebouwde “solid state disk”; geen lawaaierige (radio!) harde schijf dus.
Ook even vergelijken met de versie 1 :
Linutop1 aangekomen Linutop1 grootte Die had geen ingebouwd systeem (systeem op USB-stick), was kleiner, metaalkleurig, had geen extra audio out. Hij was milieuvriendelijker ingepakt. Verbruikte een paar watt minder.
– De Duitse politie viel binnen bij de Duitste afdeling van de “Piratenpartei”. Ze waren op zoek naar de bron van het lek over het Trojaanse paard waarmee de overheid burgers afluistert.